BlijWerkt Groep verstevigt haar positie op de Nederlandse arbomarkt door de overname van De Arbodienst. De Arbodienst is een landelijk werkende, middelgrote gecertificeerde arbodienst die actief is in alle segmenten van het bedrijfsleven, zoals het MKB, de zakelijke dienstverlening, industrie, de zorg en het onderwijs.

Bij De Arbodienst zijn 45 professionals werkzaam. Het hoofdkantoor van De Arbodienst is gevestigd in Wormer. De Arbodienst zal onder eigen label actief blijven binnen de BlijWerkt Groep. Deze overname heeft voor medewerkers en bestaande klanten geen directe gevolgen.
De komende tijd zullen de mogelijkheden voor onderlinge samenwerking en expertise-uitwisseling nader onderzocht worden.

Ruud Pels, algemeen directeur van de BlijWerkt Groep: “Met de overname van De Arbodienst mogen we een sterk merk dat gedragen wordt door 45 nieuwe enthousiaste collega’s aan ons palet toevoegen.”

Medio vorig jaar vond een krachtenbundeling plaats met Immediator, dat deel uitmaakte van een groep bedrijven rond Falke & Verbaan, een gerenommeerd adviesbureau.

In december werd bekend dat de nieuwe groot-aandeelhouder van BlijWerkt Groep, Mentha Capital, ook een meerderheidsbelang in de paraDIGMA Groep neemt. Ook De Arbodienst en haar klanten kunnen profiteren van de samenwerking tussen BlijWerkt en de paraDIGMA Groep.

Voor de overname van De Arbodienst is toestemming verleend door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

BlijWerkt | De energieke arbodienst