Betere arbeidsomstandigheden voor het grootbedrijf

Met goede arbeidsomstandigheden zorgt u dat uw mensen veilig, gezond en met plezier aan het werk zijn en voorkomt u kostbaar verzuim. BlijWerkt helpt met diverse diensten voor betere arbeidsomstandigheden.

Preventiemedewerker

Een preventiemedewerker kan een belangrijke ondersteuning zijn bij de zorg voor de dagelijkse veiligheid en gezondheid en betere arbeidsomstandigheden. Wilt u meer voordeel halen uit uw preventiemedewerker? Dan is de cursus Preventiemedewerker 2017 een goede stap! Praktisch, up-to-date en compleet. Meld u nu aan!

Meer

Fysieke belasting

Fysieke belasting is meer dan tillen alleen. Welke vormen van belasting spelen binnen uw bedrijf? En is er daar wat te winnen met betere arbeidsomstandigheden? BlijWerkt zoekt het met en voor u uit en verzorgt bovendien voorlichting en individueel werkplekonderzoek. Meer

Beeldschermwerk

Ogen, armen, nek en schouders lijden onder beeldschermwerk. En het lange zitten dat erbij hoort, brengt helemaal de nodige gezondheidsrisico’s met zich mee. BlijWerkt zorg voor betere arbeidsomstandigheden met  voorlichting over gezond beeldschermwerk en individueel werkplekonderzoek in geval van gezondheidsklachten.

Meer

Infectiepreventie

Lopen uw medewerkers risico op infectie? BlijWerkt biedt via haar samenwerkingspartner VaccinatieZorg ondersteuning bij onder meer (het voorkomen van):

  • Prikaccidenten (via PrikPunt)
  • MRSA
  • Beroepsrisico vaccinaties
  • Tekenbeten

Jaarlijkse screening ziekte van Lyme

Lyme als beroepsziekte

Voor mensen die in het groen werken is de ziekte van Lyme een erkende beroepsziekte. Bij deze ziekte is een tijdige diagnose van groot belang. Op de lange termijn kan de ziekte van Lyme tot ernstige klachten leiden. Daarvoor biedt BlijWerkt samen met onze samenwerkingspartner Innatoss een Jaarlijkse Lyme Screening aan voor werknemers.

Meer >