Advies arbeids omstandigheden

Wilt u de arbeidsomstandigheden in uw organisatie verbeteren? Onze veiligheidskundigen, arbeidshygiënisten en ergonomen staan u met inhoudelijk en praktisch advies ter zijde.

De preventiemedewerker wordt steeds belangrijker. Maar wat als die het ook even niet weet?

 


Verdiepende risico-inventarisatie- en –evaluatie (RI&E)

Komt uit de RI&E kan naar voren dat er een verdiepende RI&E moet worden uitgevoerd? BlijWerkt kan de volgende verdiepingen voor u uitvoeren:

Blootstellings onderzoek

Lawaai, gevaarlijke stoffen of een ongezond binnenmilieu… Uw mensen kunnen aan allerlei zaken worden blootgesteld die gezondheidsproblemen of hinder  veroorzaken. Onze arbeidshygiënisten helpen u de problemen in kaart te brengen. En dan is de oplossing dichtbij.

Afspraak maken

Arbeids omstandigheden: machineveiligheid

De veiligheidskundigen van BlijWerkt beoordelen de machineveiligheid en geven advies over verbeteringen. Zo houdt u uw machinepark veilig.

Meteen regelen

Management systemen

Managementsystemen als VCA, VCU en OHSAS 18001 helpen u risico’s  op het gebied van milieu, arbo, veiligheid te beheersen en de prestaties te verbeteren. BlijWerkt helpt bij het opzetten van dergelijke systemen of neemt u de organisatie zelfs totaal uit handen. Een veilig gevoel.

Informatie aanvragen

Arbeids omstandigheden en bedrijfsinrichting

Bouw optimale arbeidsomstandigheden in in uw nieuwe of te verbouwen pand. Onze adviseurs begeleiden u van programma van eisen tot controle van bestek en bestektekeningen en tot de opleveringsinspectie. Advies dat werkt!

Bespreek mogelijkheden