Keuring voor uw personeel

Een keuring of medische keuring is voor bepaalde functies nodig, soms zelfs verplicht. En wie is er verantwoordelijk voor dat een werknemer over een geldig keuringsbewijs beschikt? Inderdaad;  u als werkgever. U bent trouwens ook degene met het probleem als een werknemer niet mag werken, omdat hij of zij niet of niet op tijd is gekeurd. Redenen genoeg om keuringen goed te regelen. Met BlijWerkt dus.

Goed gekeurd

BlijWerkt vindt dat het plannen en uitvoeren van een keuring u zo min mogelijk tijd en moeite moeten kosten. Dat regelen we dus. Ook goed om te weten: voor elke functie hebben we een passende keuring. Zoals:

  • Chauffeurskeuring
  • Bodemsaneringskeuring
  • Asbestkeuring
  • Ambulancekeuring
  • Aanstellingskeuring

Al 0nze keuringen worden uitgevoerd door <AANVULLEN>. Er worden zaken onderzocht die te maken hebben met de functie of wettelijk verplicht zijn. Het is dus geen preventief medisch onderzoek.

Zo geregeld

BlijWerkt heeft een groot netwerk van vestigingen in Nederland. Er is dus altijd een vestiging in de buurt. De medewerker kan zelf een vestiging, datum en tijdstip voor een afspraak selecteren. Zo hoeft het dagelijkse werk er zo min mogelijk onder te lijden.

Wilt u ons persoonlijk keuren? Bel of mail voor een afspraak en een vrijblijvende prijsopgave.