Werkdruk, bron
van verzuim

Werkdruk: ongeveer één op de drie werknemers heeft er last van. En dat is voor werkgevers iets om terdege rekening mee te houden. Want te hoge werkdruk kan leiden tot psychische en fysieke klachten en dus uitval. Te lage werkdruk trouwens ook. Ook agressie en pesterijen leiden bij veel mensen tot extra geestelijke belasting en uiteindelijk tot uitval. Wie zuinig is op zijn werknemers zorgt dus dat ze lekker en veilig kunnen werken. En wie dat goed en zonder gedoe wil doen, regelt dat met BlijWerkt.

BlijWerkt werkt blij werken

Wilt u wat doen aan de werkdruk? BlijWerkt pakt de problemen voortvarend en grondig aan. Aan de hand van onderzoek – bijvoorbeeld een PMO – brengen we de mentale belasting van uw medewerkers in kaart. Wie loopt op het tandvlees, wie gaat fluitend door het leven? We brengen het allemaal voor u in beeld. Vervolgens maken we samen een praktisch plan van aanpak voor medewerkers die extra begeleiding nodig hebben.

Daarnaast bieden we:

  • vitaliteitscoaching, met aandacht voor het mentale aspect
  • de inzet van een vertrouwenspersoon binnen uw organisatie
  • curatieve interventies, zoals bedrijfsmaatschappelijk werk en interventies bij depressie en burnout

Wilt u aan het werk met de werkdruk binnen uw bedrijf? Of weten hoe u agressie en intimidatie voorkomt of vermindert? BlijWerkt zet er de schouders onder! Bel 088 19 99 100 voor alle informatie.