Arbeidsomstandigheden
in het onderwijs

Met goede arbeidsomstandigheden zorgt u dat uw mensen veilig, gezond en met plezier aan het werk zijn en voorkomt u kostbaar verzuim. Belangrijke arbothema’s in het onderwijs zijn de veiligheid en gezondheid van schoolgebouwen en beeldschermwerk. BlijWerkt helpt met diverse diensten voor betere arbeidsomstandigheden.

Risico-Inventarisatie & -Evaluatie

Met een RI&E bevordert u de gezondheid en veiligheid binnen uw onderwijsinstelling. In het bijbehorende Plan van Aanpak staat welke maatregelen u gaat nemen om de geconstateerde risico’s aan te pakken. BlijWerkt zorgt voor toetsing of uitvoering van de RI&E.

Meer

Advies arbeidsomstandigheden

Onze veiligheidskundigen, arbeidshygiënisten en ergonomen adviseren u over de verbetering van de arbeidsomstandigheden in uw organisatie. Van onderzoek en advies over lawaai, gevaarlijke stoffen of binnenklimaat tot jaarlijks advies om uw RI&E up-to-date te houden. Betere arbeidsomstandigheden in het onderwijs? BlijWerkt zorgt dat het werkt.

Meer

Infectiepreventie

Lopen uw studenten tijdens hun studie en/of stage risico op infectie? BlijWerkt biedt via haar samenwerkingspartner VaccinatieZorg het totaalpakket Studentzorg aan. Studentzorg is een combinatie van voorlichting, preventieve hepatitis B vaccinaties en dienstverlening bij prikaccidenten.

Meer