Advies arbeidsomstandigheden

Onze veiligheidskundigen, arbeidshygiënisten en ergonomen kunnen u gericht adviseren over de verbetering van de arbeidsomstandigheden in het onderwijs. Want ook veilig werken doe je met BlijWerkt.

Wie in het onderwijs werkt, kan aan allerlei zaken worden blootgesteld die gezondheidsproblemen of hinder veroorzaken.

 


Verdiepende risico-inventarisatie- en –evaluatie (RI&E)

Blijkt uit de RI&E dat er een verdiepende RI&E moet worden uitgevoerd? BlijWerkt kan de volgende verdiepingen voor het onderwijs uitvoeren:

Blootstellingsonderzoek

Lawaai in praktijklokalen voor autotechniek, gevaarlijke stoffen in scheikundelokalen… Wie in het onderwijs werkt, kan aan allerlei zaken worden blootgesteld die gezondheidsproblemen of hinder  veroorzaken. Onze arbeidshygiënisten helpen u de problemen in kaart te brengen. En dan is de oplossing dichtbij.

Afspraak maken

Machineveiligheid

De veiligheidskundigen  van BlijWerkt beoordelen de machineveiligheid en geven advies over verbeteringen. Zo houdt u bijvoorbeeld machines in praktijklokalen voor metaalbewerking veilig.

Meteen regelen

Arbeidsomstandigheden en architectuur

Bouw optimale arbeidsomstandigheden in in uw nieuwe of te verbouwen schoolgebouw. Onze adviseurs begeleiden u van programma van eisen tot controle van bestek en bestektekeningen en tot de opleveringsinspectie. Van stadskantoor tot kazerne – veiligheid en gezondheid staan voorop.

Bespreek mogelijkheden