Betere arbeidsomstandigheden bij de overheid

Met goede arbeidsomstandigheden zorgt u dat uw mensen veilig, gezond en met plezier aan het werk zijn en voorkomt u kostbaar verzuim. Belangrijke arbothema’s voor de overheid zijn veiligheid, beeldschermwerk en fysieke belasting. BlijWerkt helpt met diverse diensten voor betere arbeidsomstandigheden.

Fysieke belasting

Met fysieke belasting wordt de belasting van het houdings- en bewegingsapparaat bedoeld. Fysieke belasting kan voorkomen in verschillende vormen, afhankelijk van de werkzaamheden. BlijWerkt doet nader onderzoek,  verzorgt voorlichting en doet individueel werkplekonderzoek.

Meer

Beeldschermwerk

Zittend stressen is het nieuwe roken. Beeldschermwerk dus. Ogen, armen, nek en schouders lijden eronder. En van het lange zitten komen ook problemen. BlijWerkt helpt met voorlichting over gezond beeldschermwerk en individueel werkplekonderzoek in geval van gezondheidsklachten.

Meer

Screening ziekte van Lyme

Voor mensen die in het groen werken is de ziekte van Lyme een erkende beroepsziekte. Bij deze ziekte is een tijdige diagnose van groot belang. Op de lange termijn kan de ziekte van Lyme tot ernstige klachten leiden. Daarvoor biedt BlijWerkt samen met hét expertise-lab op gebied van Lyme een Jaarlijkse Lyme Screening aan voor werknemers.

Meer