Advies arbeidsomstandigheden

Biologische agentia in zorginstellingen, gevaarlijke stoffen in ziekenhuizen, lawaai, het is allemaal van invloed op de arbeidsomstandigheden. Wat speelt er in uw zorginstelling? Onze veiligheidskundigen, arbeidshygiënisten en ergonomen geven gericht advies arbeidsomstandigheden zorg. Een zorg minder.

Verdiepende risico-inventarisatie-
en –evaluatie (RI&E)

Moet er voor uw instelling een verdiepende RI&E worden uitgevoerd? BlijWerkt kan de volgende verdiepingen voor de zorg uitvoeren:

Blootstellingsonderzoek

Lawaai van cliënten in de geestelijke gezondheidszorg, blootstelling aan narcosegassen op de OK of een niet optimaal binnenmilieu in de instellingskeuken… Wie in de zorg werkt, kan aan allerlei zaken tegenkomen die gezondheidsproblemen of hinder veroorzaken. Onze arbeidshygiënisten helpen u de problemen in kaart te brengen. En dan is de oplossing dichtbij.

Afspraak maken

Machineveiligheid

De veiligheidskundigen  van BlijWerkt beoordelen de machineveiligheid en geven advies over verbeteringen. Zo houdt u bijvoorbeeld machines van de facilitaire dienst of in de instellingskeuken veilig.

Meteen regelen

Ondersteuning
preventie medewerker

De preventiemedewerker wordt steeds belangrijker, ook in de zorg. Maar wat als uw medewerker het ook even niet weet? BlijWerkt helpt hem of haar met advies arbeidsomstandigheden zorg, coaching of als vraagbaak op het gebied van arbeidsomstandigheden.

Meer weten

Arbeidsomstandigheden
en architectuur

Bouw, verhuis of verbouwplannen? Bouw optimale arbeidsomstandigheden in in uw nieuwe of te verbouwen zorglocatie. Onze adviseurs begeleiden u van programma van eisen tot controle van bestek en bestektekeningen en tot de opleveringsinspectie. Van dagbesteding tot ziekenhuis – veiligheid en gezondheid staan voorop.

Bespreek mogelijkheden