Wij zijn BlijWerkt

BlijWerkt zorgt dat het ziekteverzuim in úw organisatie minder voorkomt en u dus een stuk minder kost. Met onze energieke en positieve aanpak brengen we snel schot in de zaak. We zetten trouwens ook graag onze schouders onder re-integratie, preventie en arbeidsomstandigheden. Van een arbodienst als BlijWerkt heeft dus iedereen plezier.

Zo werkt BlijWerkt

We denken in mogelijkheden, niet in beperkingen. Uw persoonlijke VerzuimCoach helpt leidinggevenden én medewerkers samen afspraken te maken. Hij of zij activeert, adviseert over acties, aanpak en eventuele interventies. En is het vaste aanspreekpunt voor zowel werkgever als werknemer. Voor langdurig of complex verzuim zetten wij ons eigen ExpertiseCentrum (XC) in. Zo gaat het snel weer beter.

Ziektewet, Wet Poortwachter, Arbo… je zou er als werkgever of werknemer haast ziek van worden. Onze tip: pak de telefoon in plaats van de aspirine. Want BlijWerkt helpt u snel uit de zorgen.

 

KWF Kankerbestrijding

BlijWerkt is nu Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding. Deze samenwerking betekent dat een bijdrage leveren aan het terugdringen van kanker en een betere kwaliteit van kankerpatiënten. Door deze steun brengen we de wetenschappers nog een stap dichterbij méér kennis, nieuwe successen en betere behandelingen. Zo hopen we sámen tot de dag te komen waarop we kanker gaan verslaan.